Programme 議程 (new update)

			2024/10/30
Venue	Sculpture Department - 1F Audio-Visual Room 雕塑系館-1F 大視聽教室		
09:00~09:15	Registeration		
09:15~09:20	Opening Remarks (5 mins)		
	Presentor	Торіс	
Session 03	町野紗恭 Sakyo MACHINO	On the Artistic Expression and Spirit Emanating from Armatures in Figure Modeling	Presentations in English, 10 minutes each.
身體與自我形象	趟煜 ZHAO Yu	ZHAO Yu: Creative Research	
Body and Self-Image	馬場さくら Sakura BABA	On the Choice to Have a Child	
09:20~10:20 (60 mins)		Exploring Traces and Presence Through Stone Sculpture	
(,	田所和真 TADOKORO KAZUMA	TADOKORO Kazuma: Creative Research	
	黃振峰 HUANG Chen-Feng	Self-Contradiction	
10:20~10:30	Bre	ak (10 mins)	
Session 04		Circulation and Digestion of Emotions and Information	
	吳征鴻 GOH Jein Huong	The Multidimensionality of the Self	
幻想與具身性	土田祐加 DOTA Yuka	Yuka DOTA: Creative Research	Presentations in
Fantasy and Embodiment	山本衣織 YAMAMOTO lori	Iori Yamamoto: Sculpting the Life of Insects in Bronze.	English, 10 minutes each.
10:30~11:40	林廷翰 LIN Ting-Han	LIN Ting-Han: Creative Research	
(70 mins)	山本ゆり YAMAMOTO Yuri	Summary	
	金中均 KIM Joongkyun	KIM Joongkyun: Creative Research	
11:40~12:30	Lu		

Venue

Teaching and Researching Building - 1F 教學研究大樓 Shoebox Exhibition Opening Ceremony (90 mins)

Venue		Department -1F Audio-Visual Room 推塑系館 -1F 大視聽教室				- B1 General Classroom B1 綜合教室	
	Presentor	Topic			Presentor	Торіс	
	秋田美鈴 AKITA Misuzu	A Study of Kanshitsu Technique in Modern and Contemporary		Session 05	李國嘉 LEE Kuo-Chia	The Instability In Sculpture	
Session 01	王珊珊 WANG Shanshan	Exploring Ambiguity Through Sculpture	Presentations in English, 10 minutes each.	物質、行為與觀念 Materiality, Action, and Concept 14: 00~15:00	李建达 LEE Jian Da	LEE Jian Da: Creative Research	e Presentations in English, 10 minutes each.
材質與造形 Material and Form	何曠 HE Kuang	Surface and Surface			羅雅筠 LO Ya-Yun	Seal Surface, Base Surface, Intangible Sculpture	
14:00~15:00	吳宇軒 WU Yu-Hsuan	WU Yu-Hsuan: Creative Research			若松勇— WAKAMATSU Yuuich	Art Interpretation	
(60 mins)	中原菜海 NAKAHARA Nami	Nami NAKAHARA: Creative Research	1	(60 mins)	羅銑啟 LUO Guang-Qi	The Body In Game Constraints	
	Kittipat KOCHTANODE	Kittipat KOCHTANODE: Creative Research			陳實 CHEN Shih	CHEN Shih: Creative Research	
15:00~15:10		Break (10 mins)		15:00~15:10		Break (10 mins)	
Session 02 繪畫性與觸覺意象	坂本茂乃 SAKAMOTO Shigeno	Introduction to the Works of Shigeno Sakamoto	Presentations in English, 10 minutes each.	Session 06 文化圖像與物件 Cultural Imagery and Objects 15:10~16:10 (60 mins)	蔡瑜 TSAI Yu	Everyday Memories and Miniaturized Scenarios(Diorama) in the City	Presentations in English, 10 minutes each.
	莊漢裕 Nyan Soe	Facing the Shadows—Tracing the Forms in Artworks of Nyan Soe			小林美波 KOBAYASHI Minami	Creation of Works Inspired by the Consumption of Characters	
Painterly and Tactile	李旼洙 LEE Min-Soo	LEE Min-Soo: Creative Research			王昱鈞 WANG Yu-Jun	God Is Not Here	
Imagery	周子阳 Hans CHEW	Hans CHEW: Creative Research			龍暐翔 LONG Wei-Xiang	The Nonexistent War of Illusory Safety	
15: 10~16 ÷ 10 (60 mins)	張皓威 ZHANG Hao-Wei	Exploring Public Toilets as Spaces for Repressed Identities and Desires			林芳瑜 LIN Fang-Yu	Subtle Everyday Life - Lin Fangyu's Creative Sharing	
(00 mills)	Phoompitak CHONTHONG	Phoompitak CHONTHONG: Creative Research		(oo mins)	陳瑀珩 CHEN Yu-Heng	The Original Divinity]

Venue	Sculpture Department — 1F Audio-Visual Ro 雕塑系館1F- 大視聽教室		om
Panel Discussion 線合討論 16 : 25~17 : 55 (90 mins)	Moderator 游滅 YU Wei	Panditis J 翻示員 LAI Yun-Hsin 川島史也 KAWASHIMA Fumiya 꼬니를한 SHIBAYAMA Masaya 王信物 WANG Te-Yu 자上蓋入 MIZUKAMI Yoshihisa Thaomchit CHUMWONG 高風秀 KOH Bong-Soo 對구母 LU Chen-Wei 성川 초종 SUNAGAWA Yasuhiko 年發원 JIN Xiao Chang 百田敦 YOSHIDA Atsushi	Consecutive Interpreting: Japanese/English Mandarin/English
17:55~18:00	Closing	Remarks (5 mins)	
18:00	1		Th